woensdag 7 december 2016

Cozy Chic

Hi! 

Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven vraag je? Jullie kennen wel de modeterm 'casual chic', maar ik verwoord het ook als 'fashionable comfy' of 'cozy chic'. Meer en meer zie je in het straatbeeld outfits passeren die the best of both worlds combineren, zoals een gemakkelijk zittende ripped jeans met een fancy furry jas of een LBD met (ver)draagbare stoere sneakers. Deze outfit is er ook zo eentje!














Classy zwarte kleedjes worden al lang niet meer enkel uit de kast gehaald voor een etentje of feestje, maar vallen ondertussen onder de hashtag #outfitoftheday. De hoge hakken en de avondmantel ruilen we hier in voor plateau schoenen van Sacha Shoes en een sleeveless furry jacket van Rinascimento uit de Cezar. Comfortabel én fashionable! 

Niet enkel de combinatie van de verschillende kledingstukken is cozy chic, maar ook de kledij op zich: een bontje met een kap, een sneaker met een croco patroon en een niet al te strakke midi dress. Ook de trendy stoffen fur en velvet zijn zowel zacht als stylish. Fancy sneakers beginnen zelfs stilaan hakken te vervangen op events, en waarom ook niet? Gedaan met zere voeten en als je voor plateau schoenen kiest, behoud je nog altijd het verlengend effect van hakken, 2 in 1 ;)! 

Onder het motto "A mix between cutting edge rock and chique antique", combineert het Amsterdamse juwelenlabel Club Manhattan ook twee verschillende looks in één, en met succes! Ik ben helemaal weg van de dubbele ketting met de gouden bars en de valse illusie die de armband creëert. Het lijkt alsof ik meerdere losse armbandjes aan heb, maar deze blijven wel altijd op de juiste plaats zitten ;). Smart thinking, Club Manhattan! 

Als finishing touch van zowel de outfit als deze blogpost: de nail art op mijn nagels. Dat nagels juwelen zijn mag je in dit geval letterlijk nemen, want Nails en Fashion Sophie heeft er namelijk swarovski steentjes opgezet, honoured! Nu ben ik reeds aan het typen met een andere trend uit de nail art wereld: cat eyes... Wordt vervolgd ;) 

P.S. Overloaded with Fashion wordt binnenkort in een nieuw jasje gestoken! 

Loads of love,

Isa
Sleeveless furry jacket & dress - Rinascimento from Cezar
Necklace & Bracelet - Club Manhattan - Patrick Paris Agency
Velvet bag & shoes - Sacha Shoes
Ring - I.Ma.Gi.N Jewels
Panties - Calzedonia
Watch - CLUSE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten